Ασφάλεια Συναλλαγών

Σημειώνεται ότι, παρόλο που πάντα υπάρχουν κίνδυνοι συνδεδεμένοι με την παροχή προσωπικών πληροφοριών, είτε αυτοπροσώπως, είτε τηλεφωνικά ή μέσω του διαδικτύου, και κανένα σύστημα τεχνολογίας δεν είναι απόλυτα ασφαλές, απαραβίαστο και μη υποκείμενο σε υποκλοπές, η KNAUF έχει προσπαθήσει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να εμποδίσει και να μειώσει τους κινδύνους μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, ακατάλληλης χρήσης και την ανακρίβεια των προσωπικών πληροφοριών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση του χρήστη που προβαίνει σε Online αγορές, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

[profiler]
Memory usage: real: 28835840, emalloc: 28457848
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem