Τρόποι Πληρωμής

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.knaufclub.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται αποδεκτοί οι παρακάτω τρόποι πληρωμής:

  • 1. Με αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση 3,35€
  • 2. Μέσω Paypal.
  • 3. Μέσω πιστωτικής κάρτας.*

Τα προϊόντα που παραγγέλνει ο χρήστης μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας Knauf αποστέλλονται σε αυτόν κατά κανόνα μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής θα διεκπεραιώνεται από την ALPHA BANK εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Το www.knaufclub.gr δεν αποθηκεύει στοιχεία πιστωτικών καρτών, όπως αναφέρθηκε ως άνω, καθώς τα στοιχεία αυτά προωθούνται αυτόματα στο σύστημα της συνεργαζόμενης τράπεζας χωρίς ενδιάμεση αποθήκευση στα συστήματα του www.knaufclub.gr

*Δεκτές είναι οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express

Ειδικά για τις παραγγελίες από τη Κύπρο ο τρόπος πληρωμής μπορεί να γίνει μόνο με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express και δεν ισχύει ο τρόπος της αντικαταβολής.

[profiler]
Memory usage: real: 28835840, emalloc: 28456296
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem