Πολιτική πόντων επιβράβευσης

Το Knauf club σας ανταμείβει και σας επιβραβεύει για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο κατάστημά μας προσφέροντάς σας πόντους εξαργύρωσης για τις επόμενες αγορές σας!

Πως κερδίζω πόντους;

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.knaufclub.gr κερδίζετε πόντους. Αρκεί να κάνετε τις αγορές σας στο www.knaufclub.gr με το δικό σας προφίλ και κερδίζετε πόντους. Όσο περισσότερο και πιο συχνά κάνετε τις αγορές σας , τόσο πιο πολλούς πόντους συγκεντρώνετε. Η εξαργύρωση γίνεται μόνο με αγορές προϊόντων, δε γίνεται με επιστροφή χρημάτων.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πόντους και με τους παρακάτω τρόπους:

- Εγγραφή χρήστη : 10 πόντοι

- Εγγραφή σε newsletter : 10 πόντοι

- Reviews προϊόντων : 2 πόντοι

- Tag προϊόντων : 1 πόντος

- Συμμετοχή σε ερωτηματολόγια: 5 πόντοι

Προσοχή : Μπορείτε να κάνετε reviews ή tags στο ίδιο προϊόν όσες φορές θέλετε αλλά μπορείτε να κερδίσετε πόντους μόνο μια φορά.

Ο μέγιστος αριθμός πόντων που μπορείτε να κερδίσετε ανά ημέρα είναι :

- 2 πόντοι για tags

- 4 πόντοι για reviews

- 5 πόντοι για ερωτηματολόγιο

Κάθε 10 πόντοι αντιστοιχούν σε 1 ευρώ για εξαργύρωση σε επόμενες αγορές σας.

- Ο κάθε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας www.knaufclub.gr μπορεί να επωφεληθεί από το πρόγραμμα επιβράβευσης.

- Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό του χρήστη, από τον οποίο έχει γίνει η παραγγελία αφού αυτή έχει ολοκληρωθεί. Ολοκληρωμένη θεωρείται η παραγγελία με status ολοκληρωμένη.

- Όταν γίνεται διόρθωση της παραγγελίας που έχει πληρωθεί με πόντους, οι πόντοι επιστρέφονται στο χρήστη και η παραγγελία πραγματοποιείται με τον κανονικό τρόπο.

- Η σταθερή αναλογία είναι 1 πόντος για κάθε 10€ αγορών. Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε γρηγορότερα πολλούς πόντους.

Π.χ.

Με αγορές 30€, κερδίζετε 3 πόντους

Με αγορές 200€, κερδίζετε 20 πόντους κ.τ.λ.

Οι πόντοι επιβράβευσης αφορούν την καθαρή αξία προϊόντος, χωρίς το ΦΠΑ και χωρίς τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Όροι χρήσης της υπηρεσίας επιβράβευσης πόντων

1. Οι όροι και η αντιστοιχία των πόντων σε ευρώ μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Πόντοι που ήδη έχουν συγκεντρωθεί αξιοποιούνται μόνο με την τρέχουσα αντιστοιχία και όχι αναδρομικά. Ανατρέξτε σε αυτή την ιστοσελίδα για τους πιο πρόσφατους όρους χρήσης.

2. Η εταιρεία μας δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για απώλεια πόντων ή σφάλματα που μπορεί να προκύψουν από λανθασμένη, καταχρηστική ή κακή χρήση του συστήματος. Επίσης, δεν φέρει ευθύνη για λάθη που μπορεί να προκύψουν εξαιτίας λόγων ανωτέρας βίας, πιθανής βλάβης ή και απώλειας δεδομένων.

3. Οι πόντοι σας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έκπτωση στις αγορές σας και να αφαιρεθούν από το σύνολο του ποσού αγοράς. Θα πρέπει να έχετε αρκετούς πόντους ώστε να προβείτε στην αγορά ενός προϊόντος που σας ενδιαφέρει.

4. Οι πόντοι που συγκεντρώνετε δεν μπορούν να εξαργυρωθούν ή να συμψηφιστούν με οποιονδήποτε τρόπο παρά μόνον να χρησιμοποιηθούν για την αγορά προϊόντων από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

5. Δεν μπορείτε να μεταφέρετε πόντους σε άλλον χρήστη της υπηρεσίας.

6. Σε περίπτωση κατάχρησης του συστήματος διατηρούμε το δικαίωμα να μηδενίζουμε τους πόντους ή και να αποκλείουμε χρήστες από την συμμετοχή τους στην υπηρεσία επιβράβευσης χωρίς καμία προειδοποίηση. Συστηματική κατάχρηση μπορεί να επιφέρει και νομικές κυρώσεις ή αξίωση αποζημίωσης.

7. Στο σύστημα επιβράβευσης πόντων μπορούν να συμμετέχουν μόνον χρήστες άνω των 18 ετών.

8. Το σύστημα επιβράβευσης πόντων λειτουργεί με αυτοματοποιημένο τρόπο και δεν υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης επέμβασης σε περίπτωση οποιασδήποτε μορφής λάθους είτε αυτό οφείλεται στον χρήστη είτε στην αυτοματοποιημένη υπηρεσία. Καμιά αξίωση δεν μπορεί να εγερθεί λόγω απώλειας πόντων, αδυναμία εξαργύρωσης, πιθανού ανθρώπινου σφάλματος ή σφάλματος του συστήματος.

9. Η εταιρεία μας μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει την λειτουργία του συστήματος χωρίς προειδοποίηση των χρηστών – συνδρομητών.

10. Συμμετέχοντας στην υπηρεσία «πόντων επιβράβευσης» έχετε διαβάσει, συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τα ανωτέρω.

Συχνές ερωτήσεις

Πως εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Η διαδικασία εξαργύρωσης είναι απλή και γρήγορη. Την επόμενη φορά που θα πραγματοποιήσετε μία αγορά από το www.knaufclub.gr σας εμφανίζεται η μπάρα των συνολικών διαθέσιμων πόντων όπου μπορείτε να επιλέξετε τον συνολικό αριθμό των πόντων που επιθυμείτε να εξαργυρώσετε. Διαφορετικά οι πόντοι μένουν στο λογαριασμό σας για τις μελλοντικές σας αγορές.

Οι πόντοι μου λήγουν και πότε;

Οι πόντοι σας ισχύουν για ένα (1) έτος από την ημερομηνία αποκτήσεώς τους. Σε αυτό το διάστημα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επιλέξετε από τις πολλές και ενδιαφέρουσες προσφορές εξαργυρώσεως πόντων. Οι πόντοι λήγουν μόνο σε περίπτωση που δεν έχουν εξαργυρωθεί μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Από πού μπορώ να ενημερωθώ για τους πόντους που έχω συλλέξει;

Ανά πάσα στιγμή έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τους πόντους που έχετε συλλέξει μέσα τον προσωπικό σας λογαριασμό στην ιστοσελίδα www.knaufclub.gr

Πως μαθαίνω για τις προσφορές;

Όλες οι ισχύουσες προσφορές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.knaufclub.gr Επίσης ενημερώνεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα για τις εκάστοτε προσφορές εξαργυρώσεως και μέσω των newsletters που λαμβάνετε ηλεκτρονικά στο e-mail σας καθώς και από τη σελίδα μας στο facebook & twitter.

Πώς γίνομαι μέλος;

Μπορείτε να γίνετε μέλος μέσα από την ιστοσελίδα www.knaufclub.gr συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

Οι πόντοι μου μεταφέρονται σε τρίτο πρόσωπο;

Οι πόντοι είναι προσωπικοί και δεν μπορούν να μεταβιβαστούν με οποιονδήποτε τρόπο σε τρίτο πρόσωπο.

Aπό πού εξαργυρώνω τους πόντους που κερδίζω;

Η εξαργύρωση είναι σε ισχύ μόλις φτάσετε ή και ξεπεράσετε τους απαιτούμενους πόντους.

Σε περίπτωση ακύρωσης/αλλαγής οποιασδήποτε συναλλαγής, τι γίνεται με τους πόντους;

Στην περίπτωση κατά την οποία ακυρώσετε ή αλλάξετε την αγορά σας, οι πόντοι που πιστώθηκαν ακυρώνονται ενώ πόντοι που τυχόν εξαργυρώθηκαν επιστρέφουν στο λογαριασμό σας.

Εξοικονομείστε χρήματα με τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει κάνοντας έξυπνες αγορές και ανταμειφθείτε γενναιόδωρα.

Καλές Αγορές!

[profiler]
Memory usage: real: 28835840, emalloc: 28510872
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem